Algemene voorwaarden

Afspraak maken.

Je kunt ons bellen of een whatsapp bericht sturen op 06 22894872. Tijdens de behandelingen zijn wij niet altijd in de gelegenheid om de telefoon op te nemen. Spreek gerust de voicemail in,wij bellen je bij de eerstvolgende gelegenheid terug. Je kunt ook een afspraak online boeken. Bij het maken van een afspraak ga je akkoord met de annulerings voorwaarden. Persoonlijke aandacht vinden wij erg belangrijk. Wij werken daarom ook uitsluitend op afspraak zodat wij alle tijd voor je kunnen nemen.

 

Wees op tijd.

Zorg dat je tijdig aanwezig bent op de afspraak. Zo verloopt de planning vlot en kan iedereen gebruik maken van de tijd die voor hem/haar gereserveerd is.

 

Te laat komen.

De gereserveerde tijd wordt speciaal voor jou vrij gehouden. Mocht je dus te laat op jouw afspraak zijn dan gaat deze tijd helaas van de behandelingsduur af om teleurstelling bij hierop volgende klant te voorkomen. In het geval je te laat bent is het ter beoordeling van beautysalon By Corrina of de behandeling nog wel door kan gaan. Indien de behandeling geannuleerd moet worden, kunnen de kosten voor een volledige behandeling wel berekend worden.

 

Verzetten of annuleren van een afspraak.

Indien je een ingeboekte afspraak wilt afzeggen,kun je dit kosteloos tot 24 uur van te voren telefonisch annuleren. Zeg je korter dan 24 uur van te voren af, zijn wij genoodzaakt om 50% van het behandeltarief in rekening te brengen voor de gereserveerde tijd.

Neem contact op met Corrina

Stuur haar een app’je
06 228 948 72

Bel haar op nummer
06 228 948 72

Mail haar via
mail@bycorrina.nl