Manicure

Handen spreken boekdelen!

Onze handen hebben veel te leiden door invloeden van buitenaf en daarom is het raadzaam om ze goed te verzorgen. Je kunt dit op verschillende manieren doen maar begin als eerste eens met een spa manicure behandeling.Deze behandeling is niet alleen goed voor de verzorging maar is ook nog eens een heerlijke ontspanning. U zult merken dat na een manicure behandeling uw handen zachter aanvoelen . en door de massage u doorbloeding ook beter is. Drink na een massage altijd 1 of 2 glazen water zodat ook de afvalstoffen eerder uit uw lichaam verdwijnen. Heeft u veel last van kloofjes dan is het aan te raden om een spa sensation paraffinebehandeling te nemen. Tevens zit de paraffinebehandeling standaard in onze Spa manicure de luxe. Gun u zelf een heerlijke ontspanning en maak een afspraak.

Graag tot snel in onze salon!

Deze behandelingen bieden wij aan

Spa manicure

De spa manicure behandeling begint met een hand en nagel analyse, hierna worden de handen gedesinfecteerd. Als dit gebeurd is zullen de nagels in vorm worden gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Dit wordt gedaan met een scrub of peeling afhankelijk van uw huidtype en wensen. Na een korte hand massage worden de nagelplaten verzorgd en de nagels hoogglans gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende hand crème.

€ 32,50

Spa manicure de luxe

De spa manicure de luxe behandeling begint met een hand en nagel analyse, hierna worden de handen gedesinfecteerd. Als dit gebeurd is zullen de nagels in vorm worden gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Dit wordt gedaan met een scrub of peeling afhankelijk van uw huidtype en wensen. Ook krijgt u een handmasker, na het intrekken van dit masker volgt er een heerlijke hand onderarm massage. Na de massage krijgt u een paraffine pakking die wordt gevolgd door het hoogglans polijsten van de nagels.

€ 44,50

Spa sensation pakking

Hebben uw handen of voeten een extra wellness behandeling nodig, dan is een spa sensation pakking behandeling echt een aanrader. Alessandro heeft het eerste paraffineapparaat wereldwijd dat zonder stroom functioneert en binnen 5 minuten gebruiksklaar is. Onze spa sensation handschoenen en sokken zijn hygiënisch want zijn wegwerpbaar en maar 1 malig te gebruiken. Bovendien zitten er veel waardevolle ingrediënten in zoals appelstamcellen, druivenpit olie, witte en groene thee, vitamine A, C en E, pantenol en sojalecitine. Kortom, deze behandeling is echt een uitstekende verzorgings break voor uw handen en of voeten

€ 22,50

Nagelbijt arrangement

Bij dit arrangement komt u 8 weken lang 1x per week bij ons terug. Wij kunnen op deze manier er samen voor zorgen dat u mooie en verzorgende nagels krijgt. Bij de eerste afspraak (week 1) krijgt u een hand en nagel analyse zodat we samen kunnen kijken wat uw wensen zijn. Vanuit daar ga ik kijken wat voor product er geplaatst kan worden. Het product word niet langer dan je vinger toppen geplaatst dit om je te laten wennen en om te voorkomen dat je de nagels stoot en daardoor afbreekt. In week 2 komt u langs voor een check-up. Hier bekijken we hoe het product zit en de nagels worden (als het nodig is) gevijld en voorzien van een nieuwe toplaag. Week 3, u krijgt deze week een nabehandeling. Dit betekend dat de uitgroei word bijgewerkt en uw nagels weer in vorm gevijld worden. In week 4 komt u weer langs voor een check-up. In week 5 krijgt u weer een behandeling. In week 6 komt u weer langs voor een check-up. In week 7 is uw 1 na laatste behandeling en als alles goed is gegaan heeft u al een mooie nagel. Deze keer krijgt u een nabehandeling en worden (als u wilt) je nagels ook voorzien van een gel polish. In week 8 vind de laatste check-up behandeling plaats. U mag trots zijn dat je de stap hebt genomen om een afspraak bij een nagelstyliste te maken zodat ook u uw mooie verzorgde nagels kunt laten zien. Vanaf nu kunt u om de 3 weken een afspraak maken voor een nabehandeling.

€ 250,-

Neem contact op met Corrina

Stuur haar een app’je
06 228 948 72

Bel haar op nummer
06 228 948 72

Mail haar via
mail@bycorrina.nl
Dit vinden anderen

“Ik kom altijd voor me nagels bij Corrina. Ik ben er zooo tevreden over. Ze werkt super hygiënisch en iedere klant heeft eigen vijlen set. Ook is het altijd gezellig en ben altijd blij met het resultaat!”

Dante