Pedicure

Onze voeten hebben veel te verduren en willen ook graag goed verzorgd worden maar helaas worden deze ook vaak vergeten. Verwen u zelf eens met een cosmetische voetverzorging wat ook meteen een heerlijke ontspanning heeft voor lichaam en geest. Door de voet en onderbeen massage wordt u doorbloeding beter. Wij geven als advies altijd na een massage om 1 of 2 glazen water te drinken zodat ook u afvalstoffen het lichaam kunnen verlaten. Deze behandeling is puur bedoelt voor ontspanning en verzorging en word vaak in combinatie met een gel polish op de teennagels gedaan.
Gun u zelf een heerlijke ontspanning en maak een afspraak.

Graag tot snel in onze salon!

Deze behandelingen bieden wij aan

Cosmetische voetverzorging

De cosmetische voetverzorging begint met een voet en nagel analyse, hierna worden de voeten gedesinfecteerd, gevolgd door een voetenbad. Als dit gebeurd is zullen de nagels in vorm worden gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Eventueel wordt er ook eelt verwijderd. Hierna worden de voeten gescrubd en/of er wordt een voeten masker aangebracht. Na het scrubben en/of het voeten masker worden de nagelplaten verzorgd en de nagels hoogglans gepolijst. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende voeten crème.

€ 32,50

Pedicure en gelplosh

De pedicure en gelpolish behandeling begint met een voet en nagel analyse, hierna worden de voeten gedesinfecteerd, gevolgd door een voetenbad. Als dit gebeurd is zullen de nagels in vorm worden gevijld en worden de nagelriemen verzorgd. Eventueel wordt er ook eelt verwijderd. Hierna wordt er een gel polish aangebracht, als dit gebeurd is worden de voeten gescrubd en/of wordt er een voeten masker aangebracht gevolgd door een voet massage.  Na de massage krijgt u een paraffine pakking.

€ 75,-

Spa sensation pakking

Hebben uw handen of voeten een extra wellness behandeling nodig, dan is een spa sensation pakking behandeling echt een aanrader. Alessandro heeft het eerste paraffineapparaat wereldwijd dat zonder stroom functioneert en binnen 5 minuten gebruiksklaar is. Onze spa sensation handschoenen en sokken zijn hygiënisch want zijn wegwerpbaar en maar 1 malig te gebruiken. Bovendien zitten er veel waardevolle ingrediënten in zoals appelstamcellen, druivenpit olie, witte en groene thee, vitamine a,c en e, pantenol en sojalecitine. Kortom, deze behandeling is echt een uitstekende verzorgings break voor uw handen en of voeten

€ 22,50

Neem contact op met Corrina

Stuur haar een app’je
06 228 948 72

Bel haar op nummer
06 228 948 72

Mail haar via
mail@bycorrina.nl
Dit vinden anderen

“Ik ben zo blij weer met m’n nieuwe nagels en kleur, dankjewel!”

Joyce